Velkommen til ByDicle

Hos byDicle får du en frisør med mere end 15 års erfaring, som kunde vil du altid være i trygge hænder da vi altid holder os opdateret i forhold til de nyeste trends, en stor viden indenfor produkt kendskab, gør vi altid kan give vores kunder de allerbedste og mest professionelle behandlinger, samt den bedste vejledning i forhold til brugen af produkter til hårplejen derhjemme.

Dicle har den 4. årige frisør uddannelse og har efterfølgende taget makeup artist uddannelsen.

Hendes egne ord;
“Jeg bestræber mig altid på at dygtig gøre mig indenfor min branche, udover min daglig dag med mine kunder, underviser jeg også andre frisører i teknikker, det betyder at holde sig helt up to date i modebranchen, det er helt klart en vigtig del af mit arbejde, derfor deltager jeg i kurser både i ind og udland flere gange om året. For mig er min salon ikke bare et arbejde men en livsstil.

Det betyder også der kan være vente tid på behandlinger da vi har mange faste kunder fra hele landet.”

Mine 3 mest kendte behandlinger:

Det er disse 3 behandlinger jeg uden tvivl laver allerflest af i salonen, mine kunder kommer fra hele landet for at få udført præcis den teknik jeg kan, balayage er en frihåndsteknik og derfor er ikke to frisører ens på deres balayage teknik. For mig er det vigtigste at skræddersy behandlingen, så den passer 100% til kundens behov og ønske.

Jeg ser frem til at byde dig velkommen i salonen.

Book din tid

Book din tid til behandlingerne online. Du er også altid mere end velkommen til at kontakte mig pr. telefon eller via DM. 

Åbningstider


Mandag: Lukket

Tirsdag-Lørdag: Efter aftale

Søndag: Lukket